SÅ MYCKET KÄRLEK

Jag är helt förälskad i skorna så otroligt mycket kärlek till dom!


Kaos

Har precis kommit hem från stan har försökt letat praktikplats men gick inte alls bra, har praktik denna veckan och nästa var på Casa Grande i stan men det var nog det dåligaste stället man kan hamna på! Usch. Men nu försöker jag hitta ett litet mysigt café men det går verkligen inte alls bra, dom flesta har redan en praoelev, så jag får se hur det blir med mig, men förhoppningsvis hittar jag något bra!:)
Ha en bra dag!


Dimma skorna är ju rena drömmen

Domma snygga skorna är rena drömmen att ha på sig på gymmet! Så mycket kärlek.


Bra dag!

Är nu hemma efter en så härlig dag i stan med träning och mat med Ellen! Körde hela kroppen idag på gymmet så spenderade 2 timmar, efter det åkte vi och åt lite mat dock inte så jätte nyttigt blev subway men man måste få lite gott i magen med! Efter maten åkte vi hem till Ellen och bara slappade, härligt! Vid halv 9 åkte jag hem och nu sitter jag i soffan och har precis ätit lite härlig kvällsmat och taggar träning imon med!


Mot stan

Är nu påväg in till stan för att möta upp Ellen vid Friskis och Svettis.. Ska köra riktigt effektivt mage och ben och säkert lite kondition ska bli så härligt!
Skriver mer efter träningen, ha det gott!
P.s dåliga bilder på det jag har på mig men har iallafall svarta byxor och en grå tröja på mig lite mys!
Haha


hunter stövlar

Det är helt sjukt hur kär man kan bli i ett par hunter stövlar! Domna vill jag ha på mig på fötterna i vår/sommar kommer behövas gummistövlar "svensk sommar" folket..


Godnatt tisdag

Säger nu godnatt..
Känner att träningsvärken tränger sig fram så härligt börjar dock bli förkyld inte lika härligt har så ont i halsen och ont i huvudet så det känns som huvudet snart sprängs inte härligt alls!
Imon är det iallafall onsdag "blir helt förvirrad när det är lov" menmen imon får jag se vad dagen har att bjuda på inget bestämt vilket är riktigt tråkigt!
Men i vilket fall så ska jag träna den saken är säker!
Ha det gott!


Justin Bieber

Helt sjukt! 24 April ska jag Ellen My och Tilde på Justin Bieber i Stockholm kommer bli sjukaste kvällen i mitt liv!


Storstadslivet inatt

Är nu påväg hem från Ellen har sovit hos henne i natt! Igår va vi och fikade på ett mysigt café sen gick vi lite på stan men köpte dock ingenting. På kvällen va vi bara hemma och slappade och badade och tittade film.. Var riktigt trött!
När jag kommer hem ska jag och mamma till Gränna för att träna är SÅÅ taggad!
Ikväll ska jag verkligen inte göra någonting titta på film och bara slappa och känna av den sköna känslan efter man har tränat! "Den känslan är bara för skön"
Vi hörs säkert senare, ha det gött!


Love this


Fredag

Har varit sjuk i 3 dagar nu mått så illa så tänkte om jag rörde lite på mig kanske det blir lite bättre, så jag tog ett litet träningspass känns skönt nu när det är fredag och lov!
Nu ska jag duscha sen ska jag städa!:)


Träning

Känner mig härligt svag efter dagens träning körde mest armar men även ben och mage riktigt härligt!
Nu ska jag hem och äta ha det bra!:)


RSS 2.0