Träna träna träna

Var och tränade idag igen men min bror och pappa hade tänk att ta det lugnt men det blev inte så! Körde ben och kondition var riktigt härligt, ÄLSKAR känslan efter att ha tränat den är verkligen underbar!


Chillar lite ba!


Gymmet

Det fick bli gymmet idag ändå även att jag tänkte ta en slappis! Menmen det var riktigt härligt körde armar och mage pappa hjälpte mig så det var riktigt jobbigt men härligt!
Imon blir det Friskis förhoppningsvis!


Längtar

Är så OTROLIGT taggad för den lilla resan till London och hälsa på mina kusiner ska bli så kul längtar så otroligt mycket!


Lördag förmiddag

Har precis varit ute och gått en runda med Nathalie! Det var riktigt skönt att gå ut lite tidigare än vad jag brukar! Men nu ska jag städa mitt jätte stökiga rum-.- orkar intee
Ha det gött!


Jan. 26, 2013


Ebba med pebbles

I onsdags var jag och fotade Ebba ochPebbles dom är verkligen finst tillsammans!!

Fredag

Ligger här i soffan i min ensamhet och tittar på en kass film!
Har varit i skolan som alla andra dagar idag, men efter skolan åkte jag in till stan med Ellen my och Nina gick dock inte så mycket My och Nina för My skulle klippa sig och Nina träffade hennes syster! Vid 7 åkte jag hem och det var nog den segaste bussresan ever! Kändes som jag aldrig skulle komma hem.. Menmen, har verkligen inte rört mig på ett tag men imon ska jag antingen ner och träna med pappa och min bror eller så ska jag springa en sväng, börjar dock bli lite täppt i näsan och få ont i halsen så jag hoppa verkligen inte att det blir värre och att jag blir sjuk!
Men ni får ha en bra fredag kväll!


STÖRSTA DRÖMMEN

Detta har jag vilat göra i flera år hjälpa ban i andra länder! Tycker det är hemskt med alla dom barnen som förlorat sin familj får ingen mat och ingen utbildning! Jag vill bara lägga alla mina pengar till dom men tyvärr går inte det! Jag vill ge dom en helt ny familj, jag vill fixa så dom kan få gå i skolan, få kläder på kroppen, ge dom näring och energi göra massa fräscha hus!
Asså jag när hemskt när man tänker på hur dåligt dom mår dom svälter hela dagarna medans vi kan gå runt att äta massa saker även fast vi är mätta! Det är hemskt när man tänker så!
Så detta är min STÖRSTA dröm att få hjälpa människor i andra länder till ett bra liv!


Studiedag

Har haft en så otroligt bra dag idag! Har varit uppe i ett stall typ hela dagen med Ebba har tagit massa underbara bilder på henne och hennes fina häst! Det var riktigt kul men otroligt kallt.. Menmen,
Vid halv 4 åkte vi in till stan för att äta på jensens som vi pratat om i flera veckor men som aldrig blivit av men dig gottade vi ner oss i massa mat och glass. UNDERBART! Vid 6 åkte vi tillbaka hem igen och nu har jag precis duschat och nu blir det att titta på tv!
Imorgon är det skola igen vilket jag inte alls är sugen på-.-
Ha det bra!


sommar

med denna härliga bilden säger jag bara JAG VILL HA SOMMAR!!

Måndag

Har precis kommit hem från stan med Julia och Ellen köpte ett par skor och en enkel vit tröja kommer bilder på det sen.
Nu ska jag duscha och sen äta!
Ha en bra dag:)


Söndagsångest

Idag är det söndag och jag har sån söndagsångest orkar verkligen inte med skolan denna veckan även att det bara är 4 dagar för vi är lediga på onsdag.
Denna dagen har bestått av sova städa och bara varit med familjen det har varit riktigt skönt jag är faktiskt inte så sugen på att göra något idag, men det hade varit bra att komma ut en sväng ändå.
Men du ligger jag i mitt nystädade rum med ljus tända mysigt värre och väntar på att maten ska bli klar!
På onsdag ska jag och mina fina vänner in till Friskis och träna ska bli nice!
Ha en bra söndag!:)


Godmorgon

Har blivit sjuk igen, orkar verkligen inte det har ont i hela kroppen och bara når skit.
Gjorde mig precis en god frukost tycker jag är värld den!
Igår vad jag på Friskis och Svettis med mina tjejer var riktigt skönt!:)
Orkar tyvärr inte skriva mer hör av mig sen.
Ha en bra dag!:)


Energi-kick

Klockan är 01.26 och jag har sån lust att gå ut och springa och jag måste verkligen sova nu.. Blir så arg, men ska försöka komma upp i tid imorgon och antingen gå en sväng eller springa jag bloggar ju imorgon så det kommer ni ju få veta imon, hihi
Godnatt på er, puss


Ändrade planer!

Ändrade planerna idag blev inget Jensen med Ebba utan åker in till stan och äter lite gott med Ellen och bara har det gött, ska bli riktigt trevligt får la se vad som händer sen efter men hoppas på att denna lördagen blir riktigt fett!
Har varit på konfa i 3 timmar sista timmen är alltid lika seg men nu är det överstökat! Orkar inte blogga nu,
Ha en sjukt go lördag era söta människor för det ska jag ha!:D


Happy girl

Kom hem från skolan för en timme sen och har bara hunnit äta och titta på tv, jag känner att idag stannar jag nog vid tvn hela dagen har så ont i ryggen..
Imon är det konfa sen ska jag in till stan med Ebba och äta på jensens ska bli så gott!:)
Ha en bra fredag!


Ute i regnet

Har precis varit ute och sprungit och den rundan var den värsta i mitt liv eftersom jag har varit sjuk i tre dagar och verkligen mått jätte dåligt, men kände att det var dax att röra på sig lite efter dagarna i soffan med film.
Nu ska jag äta duscha och sen städa rummet..
Imon bär det av till skolan även att det är en sjuk slapp dag ska först till upptäck och sen till ungdomsmottagningen helt okej ändå, ni får ha det så bra hör säkert av mig sen!:)


Sjuk sjuk sjuk

Hej!
Nu har jag varit sjuk i 3 dagar + 2 veckor jullov känns konstigt att säga det men man saknar ju det lite alla goa kompisarna ska försöka att bli pigg tills torsdag så jag inte ligger efter allt för mycket men känner jag så att jag vill ju vara helt pigg det är ju jobbigt att sitta i skolan och inte vara koncentrerad, ni får ha det bra orkar inte blogga så mycket.
Ha det jätte bra!


Drömmen

Detta skulle jag kunna dö för just nu vill inte vara kvar i detta tråkiga blöta vädret längre det är så sjukt tråkigt.
Vill åka iväg till Thailand eller något sånt bara det är riktigt varmt känner att jag behöver det just nu!


Underbar!

Denna parfymen är så underbar kär i lukten!
LA RIVE dream woman!!:D


KÄR


Fredag

Hej!
Har varit i boros halva dagen med mamma och pappa har varit helt okej hittade lite bra och ha saker, men du är jag "äntligen" påväg hem har så ont i huvudet och är yr så längtar efter att få komma hem och slänga sig i sängen!
Ha en bra lördag!:)


RSS 2.0